MOĆNA AŠVAGANDA SA ŠIROKIM SPEKTROM ZDRAVSTVENIH KORISTI: Prirodni borac protiv stresa i anksioznosti!
Ilustracija, Foto: shimbhu saini / Alamy / Alamy / Profimedia

promo

MOĆNA AŠVAGANDA SA ŠIROKIM SPEKTROM ZDRAVSTVENIH KORISTI: Prirodni borac protiv stresa i anksioznosti!

Ashwagandha je moćna biljka sa širokim spektrom zdravstvenih koristi, od smanjenja stresa i poboljšanja mentalnog zdravlja do jačanja imunog sistema i povećanja energije.

Objavljeno:

Moderni život često je prepun stresa, i postoji nekoliko razloga za to:

  • Zahtevi svakodnevnog posla
  • Tehnologija i neprekidna povezanost
  • Društveni pritisci
  • Manjak vremena za opuštanje i relaksaciju
  • Izazovi urbanizacije
  • Negativan uticaj na mentalno zdravlje

Zašto Ašvaganda?

Ashwagandha (Withania somnifera) je biljka poznata u tradicionalnoj indijskoj medicini, Ajurvedi, koja se koristi vekovima zbog svojih brojnih zdravstvenih benefita. Ova biljka je poznata i kao indijski ginseng ili zimska trešnja. Evo nekoliko ključnih informacija o ashwagandhi:

Svojstva i koristi ashwagandhe:

  1. Adaptogen: Ashwagandha je poznata kao adaptogen, što znači da pomaže telu da se prilagodi stresu i smanji negativne efekte stresa na organizam.
  2. Smanjenje stresa i anksioznosti: Brojna istraživanja su pokazala da ashwagandha može pomoći u smanjenju nivoa kortizola, hormona stresa, i ublažavanju simptoma anksioznosti.
  3. Poboljšanje mentalnog zdravlja: Ova biljka može poboljšati kognitivne funkcije, uključujući pamćenje i koncentraciju. Takođe, može pomoći u smanjenju simptoma depresije.
  4. Povećanje energije i izdržljivosti: Ashwagandha može poboljšati fizičku izdržljivost i povećati energiju, što je posebno korisno za sportiste i one koji se bave fizičkim aktivnostima.
  5. Jačanje imunog sistema: Redovna upotreba ashwagandhe može poboljšati imunološki odgovor tela, pomažući u borbi protiv infekcija i bolesti.
  6. Antiinflamatorna svojstva: Ashwagandha ima antiinflamatorna svojstva koja mogu pomoći u smanjenju upala u telu, što je korisno za osobe sa hroničnim inflamatornim stanjima.
  7. Poboljšanje kvaliteta sna: Ova biljka može pomoći u poboljšanju kvaliteta sna i smanjenju nesanice.
  8. Regulacija nivoa šećera u krvi: Istraživanja su pokazala da ashwagandha može pomoći u regulaciji nivoa šećera u krvi, što je korisno za osobe sa dijabetesom ili insulinom rezistencijom.

Kao i kod svih suplemenata, važno je konsultovati se sa zdravstvenim stručnjakom pre nego što se počne sa upotrebom, posebno ako se uzimaju drugi lekovi ili postoje zdravstveni problemi.

Prirodni borac protiv stresa i anksioznosti – Ašvaganda!

Promo
foto: Promo

San Sebastian Ashwagandha je organski dodatak ishrani koji sadrži suvi ekstrakt korena ašvagande KSM-66®. Ašvaganda je biljka koja se tradicionalno koristi i deluje kao adaptogen koji pomaže u povećanju energije i otpornosti na stres, odnosno kod mentalnog i fizičkog umora povezanog sa stresom. Doprinosi održavanju mentalnog i fizičkog blagostanja, emocionalnoj ravnoteži i blagotvorno utiče na srce i kardiovaskularni sistem.

Sastav: Suvi vodeni ekstrakt korena ašvagande (Withania somnfera) KSM-66®, standardizovan na 5% vitanolida 150mg.

KSM-66 je najbolji ekstrakt ašvagande na svetskom tržištu danas – to je ekstrakt punog spektra sa visokom koncentracijom vitanolida i sadrži ravnotežu različitih sastojaka kao u originalnoj biljci. Proizveden je korišćenjem jedinstvenog zaštićenog procesa ekstrakcije bez upotrebe alkohola ili bilo kog drugog hemijskog rastvarača.

Po SNIŽENOJ ceni poručite OVDE Ašvagandu ili pozovite 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.